hdiensten.gif (2523 bytes)

Op deze pagina vindt u onze contact informatie, aangeboden diensten en voorwaarden.


De SAP Expert Base is een produkt van Available Consultancy. Available consultancy is een buro voor arbeidsbemiddeling van automatiseringspersoneel, welke zich volledig heeft gespecialiseerd in bemiddeling van SAP Consultants.

Het melden van nieuwe vraag en nieuw aanbod in de SAP Expert Base is volledig kostenloos; wij vragen pas een bemiddelings-fee indien er overeenstemming wordt bereikt tussen vraag (opdrachtgever) en aanbod (SAP Consultant).

Wij kennen drie vormen van arbeidsbemiddeling, te weten: (zie verder onze Algemene Voorwaarden)

Daarnaast kennen wij nog een tweetal interessante diensten:

Voorkennis bij aanmelding van nieuwe SAP Experts !!

Voor € 240,- per kwartaal kunt u via mail op de hoogte gesteld worden van alle nieuwe SAP Consultants die zich aanmelden bij de SAP Expert Base. Hierdoor heeft u als eerste de kans om contact op te nemen met deze consultants. Mocht u tot overeenstemming komen met de consultant dan wordt deze € 240,- in mindering gebracht op de bemiddelings-fee.

Sponsoring / Hyperlink naar eigen internetpagina

Voor € 120,- per kwartaal kunnen uw gegevens opgenomen worden in de bedrijvendatabase met uw email gegevens en een hyperlink-doorklik logo op de sponsor pagina, zie hiervoor onze bedrijven pagina. Ook is deze optie mogelijk zonder doorklik-logo op de sponsor pagina, maar met hyperlinks en email gegevens voor € 50,- per kwartaal, tenslotte kunnen uw gegevens gratis, maar zonder hyperlinks en email gegevens, opgenomen worden in de bedrijvendatabase.

Heeft u interesse in één van deze diensten stuurt u ons dan een mail, zodat we alles zo snel mogelijk in werking kunnen stellen.


The SAP Expert Base is gevestigd te Utrecht.
U kunt ons bereiken op de volgende wijze:

Adres
Staalstraat 46
3572 RK  Utrecht
Nederland
Electronic mail
info@sap-expertbase.nl         
 
Telefoon (xoip)
+31 (0)20-8745701
 
Fax (xoip)
+31 (0)20-8745701

Hit Counter


Email: info@sap-expertbase.nl
© 2000 the SAP Expert Base